Anotace: kýčovité nezajímavé stokrát řečené a přece aktuální
S průstřelem břicha
jesm už teď zticha
i když mám zábavu rád
teď nemohu se smát
vzpomínám !
ó lásko rád tě mám
má láska,
teď již navždy nevyslovena
v mé hlavě smyslů zbavené
co teď?
mám už jen pár minut
sakra co mám říct
já chtěl jen žít
to slovo "jen"
tak to byl jen sen
v životě nejtěžší-žít