Někdy je potřeba minulost prostě odříznout... někdy se, mrcha, chová jako plevel, a neustále otravuje svými novými výhonky v jinak krásné zahradě... ;-)
15.10.2008 12:16:00 | Levandule
Se stíny je nejlepší se seznámit a oni pak přestanou existovat, moc pěkně jsi to napsal.
07.10.2008 19:42:00 | Jin
To já jím posledně uvařil čaj a oni se na něj v rozpacích dívali.
Pára se jim srážela v očích a vytvářela slzy.
Je zvláštní vidět jak stín pláče…
22.05.2008 16:04:00 | kouzelníček