Anotace: + 20.5.2008
... a k výčtu ztrát .... připište sebe ...
/*- ... jednou napsal v jiném kontextu Karel Kryl ... /
Těchto pár slov ale zahrnuje víc ....
.... zahrnuje samotnou podstatu ....
že veškeré lóže a tribuny za které platíme životem
... abychom se mohli kvalitně dívat ...
jsou vlastně jen kremační síní na pohřbu
... našich nenapněných tužeb ...
22.05.2008 12:29:00 | HarryHH