Běžec
Anotace: nejsem kluk pro život...však časy se mění
Utíkám, seč mi nohy stačí, přec stojím.
Utíkám před přetvářkou, které se bojím.
Utíkám před sebou, před narcismem a falší.
Utíkám před pravdou, že vždy je tu někdo další.
Utíkám, tak jako Forest Gump, však lýtka mě nepálí.
Utíkám, vím nejsem ideál.A víte co ?Mě to netrápí.
Přečteno 274x
Tipy 2
Poslední tipující: Cleris, elfkan
Komentáře (0)