Děti špatné doby
Anotace: silný slova malý holky...
Ve víru tance s hloupostí
se vyžíváme v neřestech,
však pod váhou našich radostí
se duše svíjí v bolestech.
Pod náporem myšlenek
"jak se dá uspět ve světě"
se učíme už od plenek
pořádně hořké odvetě.
To my - ty děti špatné doby,
co nevěří na "mít rád",
v rámci duševní chudoby
snažíme se předstírat.
Chtělo by to zastavit se
nad detailem činu
a dřív, než opět bude pozdě,
si rychle přiznat vinu.
Přečteno 296x
Tipy 8
Poslední tipující: Psavec, Verena, Kanzy, Gabriel - Sinóda
Komentáře (3)
Komentujících (3)