Návraty
Brodím se močálem
a svádím souboj s ďáblem.
Svit sluce je mi
tak vzdálený.
Myju své ruce od krve
a čekám čisté dlaně.
Jsem připravena tak,
jak může být jen žena
na křižovatce
svého života.
A vidím v dáli světlo.
Vracím se do dětství:
Zase si zmáčím sukni...
Rosou...
Tři kroky od pergoly...
Přečteno 291x
Tipy 17
Poslední tipující: PIPSQUEAK, Agniezka, 6thSun, ivushe, el viento, Marcella, Alan Black, Noc17, vodnař, Psavec, ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)