Odrazy na hladině
Anotace: http://www.youtube.com/watch?v=i5SUSmedMm8&feature=related
otočíš klíčkem v kalendáři
jak ve starých pendlovkách
a natáhneš čas, ať zas běží
jak tenká loď na vlnách
přilepíš barvy všem představám
a úsměvu zdvihneš koutky v rohlíku
někdy se zdá, že to co není
tě převálcuje v rychlíku
pustil jsi růži, dopadla na zem
liják ji přibil k asfaltu
zavřel jsi dveře..nekoukal z oken
octl ses v zemi bez květů
lhostejné nebe počítá kroky
a lži, co dáváš pod polštář
cesta bez konce a šedivé roky
v nichž tiše ztrácíš tvář
důvěra rozmáznutá jak povidla
na tvém vlastním prahu
jak vysvětlíš ta divná pravidla
paralelních vztahů?
Přečteno 276x
Tipy 11
Poslední tipující: Raduzk, Danah, blue, vodnař, NikitaNikaT., Psavec, Bíša
Komentáře (4)
Komentujících (4)