Anotace: nemáte někdy pocit, že jste starší než vypadáte? :)
zrovna včera jsem si v básničce posteskla nad tím jak ten čas letí...
díru do světa možná neuděláme... ale jsou i jiné radosti
hezká báseň...pěkné zamyšlení
:-)
22.05.2008 23:06:00 | Popelka
...ty to máš nějak naopak,já jsem starý a těší mně to,ale je ve mně ještě mládí :-)
22.05.2008 22:55:00 | WAYWARD
Možná se to tak zdá, ale díru do světa můžeme udělat i v pokročilém věku, tím spíš než v útlém :-) A básníci nejsou nikdy "přestárlí" ;-)
Navíc jsi jen tak starý jak se cítíš...
22.05.2008 22:45:00 | Chancer