Přání
Anotace: Věnováno jedné z nejdůležitějších osob mýho života. Krásný narozeniny!
Ať všechna Tvá přání se splní,
a sny a touhy ať neblednou,
rty ať ve smíchu se Ti vlní
a studnici lásky ať nalezneš bezednou..
Život stále ještě dokáže překvapit
- i když možná se to jen tak říká..
Motýli štěstí tak moci do dlaně uchopit
a za Tebe poprosit, ať naděje se Tě nikdy nezříká..
- Tohle vše Ti přeji
- tohle a ještě víc -
Kdykoli Tě pavučiny pochyb omotají,
přijď a společně jim uletíme
do Království věčných slunečnic..
Všechno nejlepší!
Přečteno 542x
Tipy 4
Poslední tipující: Petbab, Castiza
Komentáře (2)
Komentujících (2)