TY

TY

Anotace: Ani nevím proč, jednomu člověku jsem vděčná, mám ho ráda, takovýho jaký je.

TY

Jsi nocí, když je den...
Jsi ten nejskutečnější sen...
Bez ohledu na to, co bude příště...
Ty jsi moje útočiště.

Jsi můj táta, co mě pohladí...
Jsi můj přítel, co mi poradí...
Ty jsi můj milenec až do svítání...
To nejsmysluplnější milování.

Jsi opora, všechno co znám...
A já jsem ráda, že Tě u sebe mám.
Jen totiž Ty umíš číst mezi řádky...
A já bych nevrátila čas zpátky.

Ač mi to hlavou běží stále pozpátku.
Vše je v nejlepším pořádku.
Ty a já, sami sebou... nikoliv na zcestí.
S Tebou snad začínám věřit ve štěstí...
Autor Turmalina, 22.05.2008
Přečteno 276x
Tipy 2
Poslední tipující: Elena Suchomel
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí