Anotace: Tohle je dílko...taková zpětná vazba ke starým křívdám řekla bych. Čas kvapí, rány se nehojí... znáte to. Je to ten nejsmutnější a opravdu věčný pláč v mém srdci, který si po zbytek života budu v sobě jen tak nosit.
tuhle bych chtěl docela od tebe slyšet naživo, při týhle si tě nějak nedvedu představit.Možná jo, ale bál bych se, že asi jinak, než jsi měla v úmyslu....
zas nechci vybíhat nějak z kontextu tvý básně, ale ta poslední věta k tobě padla s dobrým smyslem pro vtip, z mého úhlu pohledu, divadelní slečno:)...
24.05.2008 22:29:00 | Breakthru