Náladový...
Anotace: Ekliptik Zodiaka...
Mráz zalezl pod kůži
tváře rozkvetly do růží…
Je mi tak divně,
horko v zimě,
lechtivě…
Světelné stíny...
rozmar...odstíny….
Intenzita informací
rozmazána do ztracena…
Jaká je jejich cena?
chachacha
Že něco vím,
přece nic neznamená...
Reakce odloučení…
Nenapravitelný namísto poučení…
Jedinec eliminovaný
z cizí společnosti...
Pocit tupé blaženosti...
ach,věru to mi chutná….
Je mi teď prostě skvěle
a všechno ostatní je mi putna….
Přečteno 278x
Tipy 4
Poslední tipující: pejrak, monterka
Komentáře (1)
Komentujících (1)