jsem motýl
jsem motýl bez barev
duhových záblesků
umím jen melodram
šedivou burlesku
umím jen smuteční
marše a pochody
ty chceš být cool
a plničká svobody
plničká bzukotu
červnových večerů
poslouchat u vody
stříbrnou operu…
já namísto vyznání
jen plácám o práci…
*
kuk !
nebuď smutná
dělám si legraci
Přečteno 359x
Tipy 47
Poslední tipující: kroužek, dva, Elča, maena, obyčejná, vodnař, Dota Slunská, Iva Borecká, 6thSun, Jasmin de Paris, ...
Komentáře (10)
Komentujících (10)