Insomnie
Anotace: Zase jsem blbě spal...
Seš bonbónem v ústech času
koušou tě a převalujou
na posteli utrpení
z denních skutků obžalujou
až podlehneš obvinění
Oslabená soudnost mysli
je stravou nervních parazitů
každým soustem si svý zkusíš
v odrazech temných koloritů
když pak usneš, vstávat musíš
Dnem bloumáš jako omámený
radost byla nočním chodem
seš zloděj vlastní osobnosti
loutkou ovládanou bohem
potupně kruté nespavosti
Přečteno 326x
Tipy 15
Poslední tipující: Veselý Drak, Sleepwalker, ziriant, Iva Borecká, Elena Suchomel, Bíša, a_tao, Dota Slunská, V e r u n k a, Petbab, ...
Komentáře (4)
Komentujících (4)