Slyším zvířecí instinkt,
Je blízko mě,
Labuť se svázanými křídly,
Popraskané obratle,
Olízané piškoty.
Když chytí bublinku,
Nepraskne.
V odraze pláče malá holčička,
Zmutovaná,
Zaprodaná.
Lehounká, bezprostřední.
Vánek proplouvá mramorem.
Nenávidím svůj zvířecí instinkt