Na lodi z hedvábí
Anotace: pro tři je tahle loď moc malá :-(
A dřív jsme se plavili
-na lodi z hedvábí-
jak krásně plula.
Lásku jsme slavili
pod lunou z ticha
a mlčky
-na lodi-
na lodi z hedvábí.
Jenom se bojím,
že brzo vyplujem
do vody zčeřené
a na lodi
- na lodi z hedvábí-
přivítáme:
tu malou postavu.
( A hladina v klidu.)
Vy spolu slavíte
a já si vystoupím,
hned v dalším přístavu.
( Palubní lístek,
nechalas mi doma.)
Přečteno 353x
Tipy 16
Poslední tipující: Koskenkorva, ziriant, Stavitel mostu přes Rubikon, s.e.n, Jiparo, teranosaur, Elča, maliska, Psavec, lalej, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)