Co utajeno jest
Anotace: podtitul, Jan Zahradníček, in memorian, poté
Svedena na zcestí tajemství slov míjela na úbytě
nezákonně odsouzena nevzpomenout
jaké to je když,
jako korálky rudých jeřabin chytají sluneční svit do pomíjivých mihotání.
Jdou prašnou cestou sloky orosené nevědomou tmou
než najdou klidu v tišině zapomnění
Tak blízko, blizoučko seděla jsem v tom ilumentáriu slov
až pokoj duši se otevřel...
Přečteno 275x
Tipy 3
Poslední tipující: igniss, radexk
Komentáře (0)