Hráči
Anotace: ovládání lidí, intriky, obchod atd..
Nad stolem plála černá svíce
ticho vkradlo se tiše do světnice
uprostřed stůl za ním dva hráči
a v ruce karty o život kráčí
v koutě sedí svázán a bez dechu
trumf, výhra jednoho těch mužů v převleku
pohlédl na muže kostlivce v plášti
smějí se hrdelně, jsou plni zášti
smrdí jak mrtvoly o život hrají
v mysli už dopředu dávno ho krájí
svůj život svěřil si v dlaně těch pánů
až teď znáš pravdu co bolí k ránu
chyby teď lituje a prosí o žití
a hráči se chechtají rozlévaj pití
teď seš můj umrlec zasypěl
a obět strnula strach v ní teď překypěl
přízrak vstal, plíží se sune
silueta postavy ruce od krve
v tom světlo vnikne ozáří kout
a čerstvý vzduch vane, energie proud
hráči se rozpadli v popel a nitě
kdo z vás je vezme a upřede si Tě!
Přečteno 884x
Tipy 2
Poslední tipující: nrocinu Jednorožec
Komentáře (1)
Komentujících (1)