připoutání...
připoutání k mateřskému lůnu,
připoutání k matce,
připoutání k otci,
připoutání k muži,
připoutání k dítěti...
chtěla bych být zase malá,
schovaná v maminčině lůnu,
chtěla bych být zase nahá,
a dostat po narození bělostnou blůzu...
chtěla bych být zase dítě,
co matka nosí v náručí,
chtěla bych zase hračko vzít tě,
zůstat v obětí...
chtěla bych zase číst v jeho očích,
poslouchat jeho slova,
vlnit se v bocích,
ukazovat slona...
chtěla bych zase naleznout jeho náruč,
krásně se zachumlat,
chtěla bych slyšet "tak mi poruč",
láskou k němu zazpívat...
chtěla bych zase znovu nosit,
svoje dítě pod srdcem,
chtěla bych ráno trávu zkosit,
hrát si se svým medvídkem...
toto je mé připoutání...
...navždy...
Komentáře (0)