Zlá dobrota
Anotace: Zlá dobrota, cizího člověk, jenž spatří hádku a změní život na pohádku.. v kaluži krve. Čtyřslabičná :)
Dva milenci..
Hádají se..
Jak šílenci..
Hledají se..
-
Hádka jak trám...
Tiše vzlykám...
Lásku schovám...
Pryč utíkám...
Tak už zase..
se ti ztrácím....
Za rohem se..
na zem kácím....
Ze tmy máš strach.
Ty pocity..
Běh víří prach...
A kde jsi ty ?
Za rohem vrah..
Chce spasiti!
Hle nože tah..
Sme zabiti!
-
Vrah spasil nás...
Bez života,
žije se snáz!
Zlá dobrota...
Přečteno 427x
Tipy 7
Poslední tipující: Cleris, Caracol, labuť, WAYWARD
Komentáře (0)