Vánoce
Přicházejí Vánoce
Sic jen jednou v roce
Pro mě to znamená jen další probdělé noce
Zas se budu motat po ulicích
Uvidím světýlka v oknech
Tam děti o červených lících
Radují se z dárků
Já hledám další várku
Další várku chlastu
Kdy z tohohle já vyrostu?
Motám se pod stromečkem
Teď je mým domečkem
Okolo padají vločky
Je mi zima, všichni jsou tu mlčky
A je tu vůbec někdo?
To neví nikdo
Řvu zpitý na Štědrý den
Tohle není sen
Po půlnoci usínám
Na tom mrazu
A ve snu vzpomínám
Na co? Na vykradenou kasu?
Tohle nemá smysl
To ví má mysl
Proto se neprobouzím
A pryč mizím
Komentáře (0)