Životem jdouc
Anotace: Život - láska vs. čas
Mládí,
hřeje nás.
Svádí,
děje krás.
/dovádí../
Na stole svíc,
co chceš?
Něco víc,
pospěš.
/běžíc../
Plamen,
už je níž.
Vzplanem,
ty to víš.
/„ámen..“/
Kamené hradby,
ať neshoříš.
Počátek svatby,
sama uvidíš.
/„ano“ díš../
Po létech,
zrak klopíš.
Po dětech,
pot potíš.
/v bolestech../
A však láska,
neshořelá, neuhaslá.
Na čele vráska,
rozprostřená, praská.
/pořád kráska../
Umírajíc,
ruku v ruce.
Života krajíc,
po výuce.
/konce čekajíc../
Přečteno 328x
Tipy 6
Poslední tipující: Cleris, Severka, V e r u n k a, Psavec, Caracol
Komentáře (3)
Komentujících (3)