Vysněný . . .
+
Vysněný . . .
drobet života
nosíš v záňadří
. . .
Pět prstů
a nic víc
snad ještě
v srdci drobný tik
snad hebký dotek rtů
marně hledáš
v koši nevypraných dnů
. . .
Bylo by úžasné
zanést je k potoku
a vyprat je důkladně
Pak po louce rozkvetlé
. . . je rozložit
zkrápět čerstvou vodou
a slunci nechat vybělit
. . .
Možná dalo by se jimi znovu žít
. . .
Vysněný . . .
drobet života
nosíš v záňadří . . .
+
Přečteno 335x
Tipy 13
Poslední tipující: pejrak, Severka, Lota, V e r u n k a, WAYWARD, Teop, Churry
Komentáře (4)
Komentujících (4)