Banánový juice
Anotace: Jako létavice...
Byla špičatá i přes obliny….
To asi ten nos a oči, co se dívaly až moc opatrně…
Přítelkyně z domu smutku???
A pak jsem uviděla banánový juice
A vzpomněla si na kdysi…
Na její ostravský smích, na slova neslova…
Na každý den…..
Její, náš společný….
Od rána až do noci… i v noci….
Stále spolu.
O vánocích a na nový rok…
Na její i své smutky, na to co nás dělilo a spojovalo…
Nač tahle zpověď, kterou nikdo nevyslechne???
No co už, slova od Sluníčka….
Aspoň já sama v sobě….
A s ní napořád….
Přečteno 378x
Tipy 9
Poslední tipující: Romana Šamanka Ladyloba, akneliam, Noc17, WAYWARD, Psavec, Churry
Komentáře (2)
Komentujících (2)