Anotace: Tohle věnuji svému velmi nemocnému příteli, který se po čase stal skoro jako mým vlastním bratrem. Ovšem, o básni neví ... Já jsem z toho, co se mu stalo, byla však na dně. Z jeho nemoci. Je v komatu a já svou básní nemůžu nic dělat! To mě mrzí..
je mi tak nějak sladko. takový jako, když se řízneš, takový sladko z bolesti. tohle se mnou zahejbalo. doslova mě to chyto za ramena a zatřáslo to se mnou.
nějak nevím co psát, nechci nějak šlápnout na tvý rány.
máš u mě 100.
07.10.2005 20:24:00 | kulishak