Anotace: Možná ste to četli
Jednou o mne nekdo rekl: ,, Malvina se nechce radit do zadny skupiny a tim, jak se nikam neradi, uz v jedny skupine je." ve skupine... nezarazeni...
26.05.2008 15:52:00 | Me and you and all the others
MÁŠ RECHT!!!
Taky jsou mi tyhle ubohé statistiky pro smích...nebo spíš pro politování. Jsem svůj a to my nikdo nevezme!!!
Proč mi můj a nejen můj život měli ovlivňovat nějaké tabulky??!!
Máš supertip za dobré zpracování a myšlenku se kterou plně souhlasím!!!
25.05.2008 20:38:00 | Chancer
Hezké..Myslím, že názor většiny chytrých holek, se v mnohém stýká právě s tímto.
Dávám tip.
25.05.2008 09:48:00 | Damien Diviš
Nečetla jsem to,ale myslím,že lidi co nejdou zařadit jsou fajn.Kdežto ty ve škatulkách jsou stále napjatí,aby náhodou nevybočili a nemají čas si všimnout,že nejsou sami na světě a vůbec ničeho.
24.05.2008 19:27:00 | s.e.n
Tohle se mi líbí :-) Protože si myslím, že je to tak trochu i o mně
24.05.2008 19:16:00 | Gothic.Princess