Anotace: ...opýtajte sa, či vám šťava z ovocia stojí za to. mne stojí....i keď chutí horkosladko
teda Andrejko. Vsechny Tve basne se mi libi, ale tohle mi vazne vehnalo slzy do oci. Zvlaste prvni a posledni sloka. Je to naprosto dokonale, nadherne, uzasne, nevim, co bych Ti k tomu dal napsala...ta prvni sloka je naprosto...navic uplne vystihuje, jak se citim i ja...ach jo. Jdu si to cist znovu. A znovu. Pak jeste jednou a stale nebudu mit dost.
25.05.2008 09:54:00 | Franti