Promlčeno
Anotace: Některé věci nejdou vytěsnit z paměti, ať se snažím jakkoli...
Zdálo se to býti snadné,
vztah nám reziví a chřadne.
Asi potřebuješ vzpruhu,
sestra příjde ti teď k duhu.
Zahlédla jsem vaše psaní,
milujte se do skonání.
Nemám, co bych ještě řekla,
po tváři mi slza tekla.
Síly mám na rozdávání,
mé srdce již není k mání.
Přečteno 233x
Tipy 11
Poslední tipující: Iva Borecká, igniss, Bíša, V e r u n k a, Psavec, Dacryon Beata, lalej
Komentáře (2)
Komentujících (2)