Jiřičky
Anotace: malá balkonová meditace
Jiřičky létající rybky
plavou pomalu před balkonem
při obratu blýsknou bříškem
- skoč za námi, honem
Jen píchnutí pod lopatkou
tam kde nám vzali andělská křídla
mě donutí sednout
a myslet na osidla
Jiřičky mršky
ví, že jsem v pasti
kličkují posměšně
nad propastí
Komentáře (0)