Nazdar Marigolde.
Kde máš víno, děvy,
bakchovy dcery?
Píšeš tu o hrdinech,
jejich podlých činech.
Kde máš svého Zaklínače,
zachraňující mladé ptáče?
Nazdar milí Marigolde,
kolem nějaký Troll jde...
kdo z nás v noci pojde?
Taková fantazy slátanina, ale nemůžu si pomoct, ten
seriál se mi moc líbil, ještě si přečíst tu Sapkowského
ságu a mám ji v balíku i s Ursulou Kroeber le Guinovou
a jejím Zeměmořím.
16.06.2008 21:12:00 | jehlaspichlas
No jo, Ctěný pane, scénář krutě krásný, nepíšem si ho ale částečně my sami? Hmm.. nějak mi to nemyslí;)
velmi hezká báseň.
25.05.2008 12:55:00 | jacobs