Anotace: Možná drsný a primitivní? Možná pravdivý a oprávněný? Možná emoce? Možná vztek? Berte to jak chcete, jen ať mě už nechá bejt...
Hmmm, přesný. Hodně lidí to takhle dělá. za zády pomlouvá a do očí se směje. Netvrdím, že sám jsem to tak nikdy neudělal, ale snažím se to už nedělat. Ubližuje to pomlouvanému a pomluviteli.
25.06.2008 12:58:00 | Démon
No, tak nějaký části jsou opravdu "drsný", ale jinak moc pěkně udělaný! :-))
25.05.2008 13:35:00 | Zasněný básník