Klouzání životem
Klouzání životem
Zastavíš, vydechneš,
zadržíš krok
a jarní sladkosti minou tě v letu.
Budoucnost stáří doráží
- studené krystalky ledu.
Vstávání křepká,
čekání v příslibech
- stožáry pouhé kol tratí.
Nemůžeš nejít,
těžší je jít ...
Víš, co tě čeká,
jistota leká.
Vybloudíš z kruhu stejných změn? V tichosti všední pomalu usneš.
Neboj se, neshoříš plamenem.
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: adida
Komentáře (0)