možná.. a možná to -ný a -ný nebylo to hlavní, co jsem chtěla říct... dík za komentář.. zas jednou po sto padesáti letech;))..
02.06.2008 19:38:00 | fialová
Rozehraný, nedohraný...to je hrozný rým :-D Fakt, najednou mi to přijde jako básnička pouze pro desetinu obyvatel ČR. Ale jinak dobré :-)
02.06.2008 19:04:00 | Daňýk