nazlostena...
Anotace: maximalne tak sa ma na seba
Oparila som si prsty,
Keď niesla som ti kávu,
Čo piješ vždy len z jedného pohára.
(bolesť sa pomaly ponára
Ako kocka cukru)
Nemiešaj
Nalej trochu mlieka.
Koľká potecha
Byť milovaná
A lietať...
A koľká krása,
Byť kamarátka od vedľa.
A klamať do očí:
„ Nie, miláčik,
Ja ťa vážne neľúbim!“
( ja o lásku neprosím!)
Stojíš mi za to?
Veď som len mrcha.
A každý večer smrkám
Do vreckovky svoje sny.
Veď nie som žena,
To sa len hnevám
Na tvoje oči,
Že zakliali ma
( kliatbou zamilovanosti)
Netráp sa,
Veď to sa nedá
( chytiť balón,
Čo uletel)
Dnes však,
Mám tvoj klobúk,
Zlatíčko...
( dnes vyhrávam máličko)
Přečteno 275x
Tipy 7
Poslední tipující: Franti, fialová, Zasněný básník
Komentáře (2)
Komentujících (2)