Trpělivost...
kdy vteřina je deset let (jen půjčený verš)
na myšlenky, co se jen myslí
a život je nadosah
souznění
Trpělovost...
a z těch růží jen na dlaních bolý trny
odříkání
a toužení
Trpělivost...
bych zrušil.
12.06.2008 17:14:00 | Gregy
...prosím,vysvětlete mi někdo co je to trpělivost nebo jak tomu říkáte...ale honem,jinak za sebe neručím,takcojesakra
03.06.2008 14:27:00 | WAYWARD
...já také Cilko postrádám ty něžné ruce...Jinak moc pěkná a mi se líbí Jirka
27.05.2008 17:55:00 | kavec