Co je to?
Prší..
do flašky koňaku, opřené o nádražní lavici.
Tady se snad chlastat ještě může, pane strážníku?
Podívejte na ni, je jí sotva 15
a už kouří třetí Startku.
Až se přijde zeptat nemám-li také jednu..
co bych jí šidil.
Je jak vlaštovka na drátech vysokého napětí
..
Útěk z okleštěné mysli, jen na chvili
..
Blýsklo se..za chvíli zahřmí a přijde konec světa.
Dnes/za sto let?
Absolutní zkrat energetických zásob planety země,
ohňostroj jak v den vítězství na Rudém náměstí.
Až za půl hodiny,
Tak ještě kousek žvance a domů půjdu zvracet..
Zase se tam budou hádat a křičet na sebe.
Jak u hokynáře, řekl by můj děda,
ale co, je to přeci jen doma.
Ještě že mám tu flašku..a krabičku cigaret,
hřebíčků do mý rakve..
Sviť měsíčku sviť ať vidím co píšu
a řekni mi proč na ní pořád myslím..?
na tu opřenou o zábradlí z 8.máje..
Co je to?
Funkce, dysfunkce, či snad deprivace citu..?
Přečteno 315x
Tipy 3
Poslední tipující: Psavec, prostějanek
Komentáře (3)
Komentujících (3)