Pocit bez hranic
Anotace: … jeden z pocitů současnosti …
Včerejšek
v záhybech záclon
schovává strachy
Však touha z čekání
zasela budoucnost
pro zítřek
Dneškem si prorůstám
jako roh místnosti
spojená v trojrozměr
bodu nula
Začátek
Konec
v jediné tečce
bez krajnic
Stav JSEM
Ale bez písmen
Bez těla
Jen duše zpívá přítomnost
Přečteno 298x
Tipy 29
Poslední tipující: pejrak, drsnosrstej kokršpaněl, isisleo, Bíša, Žqáry, labuť, Severka, Psavec, maena, NikitaNikaT., ...
Komentáře (5)
Komentujících (5)