tahle je zas taková s ponaučením... lidi je třeba furt vychovávat a ty to máš nějak dost na srdci... dyž se ti tu u tebe u každýho dílka aspoň jeden člověk nad sebou zamyslí, tak máš bodíky plus až se budou sčítat :o)
roboti mi tu píou PBL - snad to není na mne... dá se to vykládat různě... :o)
04.06.2008 10:14:00 | hanele m.