za clonou lidskosti
Anotace: už asi nežiju... 2008
schovávám se v davu,
za clonou lidskosti,
já - tvor bez kostí
a duše,
oblečený jen do obrysu člověka,
snažím se sžít s tímto světem,
jsem vašim stínem,
když venku svítí slunce,
a já ležim u cesty
Přečteno 306x
Tipy 4
Poslední tipující: fidgetypoet, Psavec, WAYWARD
Komentáře (0)