Mluví mi to z duše ... jak bych chtěla jít ... krásně napsaná a silně pocitová básnička ...
30.05.2008 04:12:00 | toužím.jít.dál
..po nebi toužit můžeš.
cesty-brána-zavřená..
..ale báseň krásně napsaná..
26.05.2008 21:26:00 | igniss
...od druhého to má nějak větší účinek než když si to člověk říká sám...tak teda dík :-))
26.05.2008 18:26:00 | Lorraine
Velmi silná a povzbudivá básenka, sama bych něco takového potřebovala, ale ono to není tak jednoduché. Dávám ST! pač se mi to moc líbí a možná si z teho aj něco uzmu pro sebe.
26.05.2008 10:36:00 | NikitaNikaT.