Anotace: to se to "švejkuje,co?"
musím Ti to říct, tahle forma co slovo to řádek je děsně klaustrofobní:)jednou jsem slyšel na jeden svůj nudličkovej text kritiku "chlape, ty se bojíš, že když necháš větám víc prostoru do šířky tak všichni uvidí, že nejsi básník"...něco na tom bylo:)a taky se to špatně čte.)
05.06.2008 00:10:00 | Art Brasi