Placírka z voleje ...
Anotace: ... .... času ...
.
Kyvadlo času hodin mých
je jako fotbalisty noha
zanechá otisk v pozadích
těm co se rouhaj v boha ...
Nic nevadí že nevěřím
a že jsem jedním z mnoha
co na řiti její otisk má
vstupné do ráje prorokova ...
*
-----------------------------------------------
Comment pro autorku "Marfuša" .. Dílko "Kyvadlo Hodin" ..
.
Přečteno 364x
Tipy 14
Poslední tipující: 6thSun, Marcella, jehlaspichlas, Noc17, Marfuša, Belmon, saddova, Psavec
Komentáře (5)
Komentujících (5)