Válka? Príma věc!
Anotace: Kolik že dneska bylo v Basře mrtvých? ... Asi si dám ještě jednu kostku cukru a už mi nech konečně na pokoji ty vysušené konečky!!!
Válka?
To je príma věc!
... pokud jsi tedy mravenec
a bydlíš mezi sazemi
tak dvacet metrů pod zemí
Vůbec ti strach nenahání
zatřískání nad tvou strání
protože tě hlína chrání...
ostatně, jejich duší mraky
bude brzy chránit taky
teplá hlína z Nagasaki...
Pěkně těžíš z jejich zlosti
a rozumu ospalosti,
do běla už vyčistil jsi všechny kosti
které zbyly v potoku
po pumovem útoku.
Verdun nebo Sarajevo
Čečna nebo Hirošima
a mravencům pod zemí
jen nedočkavě kape slina
Válka?
To je príma věc!
... pokud jsi tedy mravenec
a bydlíš mezi sazemi
tak dvacet metrů pod zemí...
Přečteno 305x
Tipy 6
Poslední tipující: Natálie T., Bíša, Princezna.Smutněnka, Vlk v rouše
Komentáře (0)