násilí
Anotace: nesnáším chlapy co ubližujou ženskejm, dokazujou tím jen svou slabot. Ubožáci mlaťe se mezi sebou, s náma řestě věci jinak...
V tmavém rohu místnosti
v ústech slova lítosti
z očí padají jí slzy
prosí ať skončí to brzy
nadávky pěsti střídají
hajzlové lásku neznají
není jim líto někomu ublížit
jde jim jen o to někoho ponížit
chtěla by utéct - musí ale nechce
miluje ho, ale neříká se to lehce
přemýšlí tedy zda odejde a nebo zůstane
jestli tahle hrůza vůbec někdy přestane
moc dobře ví, že nikdo se nezmění
ona však ve snech tvrzení pozmění
naivní slečna tak stále s ním zůstává
rozum jí pomalu chápat to přestává
Přečteno 302x
Tipy 6
Poslední tipující: Radek.oslov.Šafárik, pejrak, el viento, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)