Anotace: ...proletím s vámi horskou bystřinou a horským údolím...
Ivuško..NÁDHERA vážně....dlouho jsem tu nebyla..a mile jsi mě sými novinkami překvapila..jdu čít dále:-)
10.06.2008 09:44:00 | Lady Carmila
Jsem ráda, že jsem si tuhle básenku mohla přečíst!Je milá!
04.06.2008 21:09:00 | Ewineccka