To nemůže vědět!
Jedno hezký odpoledne
na louku jsem si sedla
Štěbetali ptáci
tichounce sem předla
V tom vzala jsem kopretinu
letos první co sjem viděla
trhala jsem lístky
pro sebe si doufala a...
--NEMÁ!
Co vůbec taková kopretina může vědět!
Přečteno 284x
Tipy 6
Poslední tipující: W.O.K.O., Bíša, elfkan, WAYWARD, Caracol
Komentáře (1)
Komentujících (1)