DÉMON
Anotace: ...opravdu nezařazená.
V citovém oparu
...
klokotavé smoly s výdechy kysu
pomalé pohyby
zavilých spárů čvachtavé chůze
těžkopádný klus
Blekotavé řinkoty sepjatých řetězů
zvonečky hledání
pavučin klky na nahém vilném těle
kolem se kroutí
Rozrytá duše výpotky hadích mláďat
krkolomný zvrat
epistrofeus srostlý ztyřelým atlasem
zatuchlina v podpaží
Nádoba předsudků rozmělněný cit
plápolavý vzdech
rezatý vlasorost na temeni zla
jen oči jasné
Jak démant blyští skrze tebe
...
nejedno dívčí srdce a tělo proklál.
Přečteno 358x
Tipy 26
Poslední tipující: PIPSQUEAK, pejrak, Morgenstern, drsnosrstej kokršpaněl, Čarokrásná dívka od vedle, Iva Borecká, Belmon, Psavec, Noc17, Alan Black, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)