SYCHRAVOST POHLCUJE NAŠE DUŠE
Odlupuje kůži
a starý lem kolem očí.
Smějeme se,
a z pod těla se line krvavý cár.
Tančíme zaprodané noci,
na patě lastury perel, na čele polibků pár.
Tančíme černému muži,
tančíme cestou předurčenou.
A tiché tlapky vlkodlaka
nedají nám spát.
Sychravost pohlcuje naše duše,
odlupuje kůži a starý lem kolem očí.
Smějeme se, a z pekla vychází krvavý cár.
Rozcupujeme oblaka z růžové pýchy.
Přečteno 346x
Tipy 6
Poslední tipující: Charibeja, Psavec, elfkan, po schodech dolů, NikitaNikaT.
Komentáře (1)
Komentujících (1)