Tisíce pohledů upoutáš na sebe,
tisícům pohledů unikáš do nebe.
Však zděšené výrazy
i do tebe narazí...
Tak výstřední obleček
neměl ani krteček.
K smíchu je jim tvoje móda-
nenechávej se jim poddat!
"móda"- strašně relativní pojem. Tu punkovou beru. Stejně jako hippy, metalovou, tekkno. Cokoliv. Jen ne Replay, New Yorker a spol. Rovný kšilty. Atakdál.