včera večer
saxofon waltzového tempa
smrákání
za oknem
konejšivé oranžové čtverce
smutnivá radost
ze tmy
-
na obzoru bouřková krempa
smrákání
za oknem
mámivé bílé body
smutnivá radost
než se uplně setmí
Přečteno 263x
Tipy 5
Poslední tipující: adida, fialová
Komentáře (2)
Komentujících (2)